Paikallinen nuohooja

 Limingan seudulla ja lähikunnissa


Nuohouspalvelu Lähellä on yhden miehen yritys. Olen toiminut nuohousalalla jo useamman vuoden. Päädyin nuohousalalle hyvän ystävän kautta, minkä jälkeen olen viihtynyt katonharjalla kiipeillen.

Aloitin ensin työnantajan leivissä, ja pian syntyi ajatus suunnitelmasta perustaa oma yritys, joka voisi tarjota luotettavaa ja edullista nuohouspalvelua Lähellä sinua, Limingan seudulla.

Toimin asiakaspalvelulähtöisesti ja olen paikalla sovittujen aikojen mukaisesti. Teen työni huolella ja tarkasti. Puhdistan tulisijat, hormit ja lopuksi teen silmämääräisen tarkistuksen nuohouksen yhteydessä. Kerron lopuksi tulisijan ja hormien kunnon. Opastan mielelläni tulisijan lämmitykseen liittyvissä asioissa.

Nuohoojan pätevyys vuodesta 2021.

Ystävällisin terveisin,

Henri Kuupakko

Hymyillään, kun tavataan. 
 


Asiakaspalautteet

Nuohous suoritus oli ripeää ja paikat jäi siistiin kuntoon. Olen erittäin tyytyväinen työhön 

Seppo Mäkinen

Nuohouksen tekijä ,Henri Kuupakko, oli tosi ystävällinen ja iloinen sekä osasi työnsä asiantuntevasti, lisäksi kertoi minulle, mitä töitä teki (itse en niitä olisi tiennyt). Oikein hyvää palvelua! Kiitos! 

Linda Pasanen

Kaikista meillä ikinä käyneistä nuohoojista tämä kerta erottui edukseen: ammattitaitoinen, kohtelias ja perusteellinen nuohooja. Takka kiiltää nyt varmasti sisäpuoleltakin, ja saatiin hyviä neuvoja puiden polttamiseen. 

Emma Jaakola