Yrityksen Esittely


Luottamus ja rehellisyys Nuohouspalvelu Lähellä Tmi :n Laadukas työ on lupaus laadukkaasta nuohoustyöstä ja asiakaspalvelusta.


1. Siisteys

Pyrin tekemään nuohoustyöt aina Siisteys edellä. 

Tämä tarkoittaa sitä, että tehdään tarvittavat suojaukset ennen nuohoustyön aloittamista. Sisätyöskentelyn aikana tulisija ja sen alue suojataan riittävän hyvin ettei asiakkaalle tule ylimääräistä siivottavaa.


2. Nuohous

Käytän nuohous työssä vain laadukkaita työvälineitä, jotta nuohoustyön laatu on ensiluokkaista.


3. Nuohoustyö sisältää

Nuohoustyö sisältää hormin ja tulisijan laajamittaisen nuohouksen. Tulisijan hormi puhdistuksessa käytetään laskuharjaa ja valitaan oikea harjatyyppi hormin pinnan mukaan, jotta noki saadaan hormin pinnoilta tehokkaasti pois. Tulisijan tulipinnat ja savukanavat puhdistetaan noesta ja tämän jälkeen noet imuroidaan.


4. Aikataulu

Yritän saamaan asiakkaalle nuohousaika kuuden viikon sisällä yhteydenotosta. Noudatan sovittuja nuohousaikaa. Jos aikatauluun kuitenkin tulee muutoksia, ilmoitan niistä asiakkaalle viipymättä.


5. Yhteydenotto

Vastaan asiakkaan yhteydenotto pyyntöön mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään seuraavan työpäivän aikana.


6. Asiakaspalvelu

Haluan tarjota ensiluokkaista asiakaspalvelua 

Kerron asiakkaalle hinnan ennen nuohoustyön aloittamista ja mistä hinta koostuu.


7. Nokikolari tietää onnea

Onnea on puhdas hormi ja tulisija! Nuohoojien ammattikuntaa on aina arvostettu ja syystäkin, onhan nuohooja paloturvallisuuden lähettiläs ja sitä kautta onnen tuoja. Nuohoojamme ovatkin toivottuja ja odotettuja vieraita, ja vastaanotto on kohteissa sen mukainen. 

Tyytyväinen asiakaspalaute onkin ihan parasta ja tuottaa nuohoojien päivään työniloa.

8. IRTAIMISTOVAKUUTUS

Nuohouspalvelu Lähellä vakuuttaa asiakkaan irtaimiston nuohouksen ajaksi. Voit siis olla huoleti, vaikka et itse olisi paikalla nuohouksen aikana.


Kuka minä olen?

Nuohouspalvelu Lähellä on yhden miehen yritys. Olen toiminut nuohousalalla jo useamman vuoden. Päädyin nuohousalalle hyvän ystävän kautta, minkä jälkeen olen viihtynyt katonharjalla kiipeillen.

Aloitin ensin työnantajan leivissä, ja pian syntyi ajatus suunnitelmasta perustaa oma yritys, joka voisi tarjota luotettavaa ja edullista nuohouspalvelua Lähellä sinua.

Toimin asiakaspalvelulähtöisesti ja olen paikalla sovittujen aikojen mukaisesti. Teen työni huolella ja tarkasti. Puhdistan tulisijat, hormit ja lopuksi teen silmämääräisen tarkistuksen nuohouksen yhteydessä.

Kerron lopuksi tulisijan ja hormien kunnon. Opastan mielelläni tulisijan lämmitykseen liittyvissä asioissa.

Nuohoojan pätevyys vuodesta 2021.

Ystävällisin terveisin 

Henri Kuupakko