Ammattilainen nuohooja

 Limingan seudulla ja lähikunnissa


Yrityksen arvot

Luottamus ja rehellisyys

Yrityksessäni tärkeimmät arvot ovat Luottamus ja rehellisyys.

Luottamus näkyy yritystoiminnassani asiakkaille ja yhteistyökumppaneille

Oma rehellisyys takaa asiakkaalle luotettavan ja mieleen painuvan asiakaskokemuksen.

Avoimuus

Avoimuus on sitä mikä näkyy kaikessa tekemisessä ja erityövaiheissa kerron myös avoimesti mitä työvaiheita teen jotta kaikki olisi sinulle selkeää.

Nokikolari tietää onnea

Onnea on puhdas hormi ja tulisija! Nuohoojien ammattikuntaa on aina arvostettu ja syystäkin, onhan nuohooja paloturvallisuuden lähettiläs ja sitä kautta onnen tuoja. Nuohoojamme ovatkin toivottuja ja odotettuja vieraita, ja vastaanotto on kohteissa sen mukainen. Tyytyväinen asiakaspalaute onkin ihan parasta ja tuottaa nuohoojien päivään työniloa.

Uskomus, että nuohooja tuo onnea tullessaan, on lähtöisin Keski-Euroopasta.

Uskottiin, että noella on sairauksia parantava vaikutus ja nuohoojaa haluttiinkin koskettaa tai ainakin ottaa nappi hänen takistaan. Jos onnistui nappaamaan varpuja nuohoojan luudasta, mieluiten kolme kappaletta, se tiesi onnea. Kolme on kansanperinteessä maaginen luku.

Vanhan taikauskon mukaan nuohoojan kädenpuristus tietää hyvää onnea.

Jos hääpäivänään näkee nuohoojan, tietää se hyvää onnea. Parasta on, mikäli tämä tapahtuu kirkkoon mennessä ja tällöin kannattaa morsiamen pyytää suudelma nokikolarilta. Neliapilaan on kansan uskomuksissa aina liitetty ominaisuus nimeltä onni: se jolla on apila, sillä on onni.


Kuka minä olen

Nuohouspalvelu Lähellä on yhden miehen yritys. Olen toiminut nuohousalalla jo useamman vuoden. Päädyin nuohousalalle hyvän ystävän kautta, minkä jälkeen olen viihtynyt katonharjalla kiipeillen.

Aloitin ensin työnantajan leivissä, ja pian syntyi ajatus suunnitelmasta perustaa oma yritys, joka voisi tarjota luotettavaa ja edullista nuohouspalvelua Lähellä sinua, Limingan seudulla.

Toimin asiakaspalvelulähtöisesti ja olen paikalla sovittujen aikojen mukaisesti. Teen työni huolella ja tarkasti. Puhdistan tulisijat, hormit ja lopuksi teen silmämääräisen tarkistuksen nuohouksen yhteydessä. Kerron lopuksi tulisijan ja hormien kunnon. Opastan mielelläni tulisijan lämmitykseen liittyvissä asioissa.

Nuohoojan pätevyys vuodesta 2021.

Ystävällisin terveisin,

Henri Kuupakko

Hymyillään, kun tavataan. 
 


Asiakaspalautteet

Nuohooja saapui etuajassa ja homma eteni määrätietoisesti. Sain hyvin tietoa kiinteistön hormien ja tulisijojen kunnosta sekä hyödyllisiä korjausvinkkejä muutamiin pikkuasioihin. Kaiken kaikkiaan homma meni hienosti ja lompakkokaan ei keventynyt liikaa, vaikka nuohooja vei tuhkatkin pesästä ;) 

Kalle Vanhala

Tämä nuohooja tekee työnsä perusteellisesti, huolellisesti ja ammattitaitoisesti. Suosittelen lämpimästi muillekin

Ismo Anttila

Kaikista meillä ikinä käyneistä nuohoojista tämä kerta erottui edukseen: ammattitaitoinen, kohtelias ja perusteellinen nuohooja. Takka kiiltää nyt varmasti sisäpuoleltakin, ja saatiin hyviä neuvoja puiden polttamiseen. 

Emma Jaakola